Back to All Events

Köpcentrum i förändring och förnyelse

  • Advokatfirman Lindahl 20 Mäster Samuelsgatan Stockholm, Stockholms län, 111 44 Sweden (map)

Köpcentrum i förändring och förnyelse

Möjligheter och utmaningar för Retail-fastighetsägare

Vi är mitt inne i en förändring av fundamentala mått för köpcentrum där e-handel och digitalisering i snabb takt ändrar beteenden och vanor hos konsumenter. Aktörerna inom detaljhandel och köpcentrum måste därför snabbt anpassa sig till den nya verkligheten. Genom att blanda det traditionella utbudet av varor med service och upplevelser ser branschen att ett köpcentra kan komma att få en mer integrerad del av människans vardag.

Hur ser olika aktörer på den pågående förändringen av köpcentra? Vilka blir vinnare och vilka blir förlorare?

TMA bjuder in till en kväll med intressanta föredrag från fastighetsägare, centrumutvecklare och finansiärer. Därefter följer en paneldebatt med:

Jörgen Polstam (Vänster)

Fastighetsanalytiker på Swedbank, innan dess förvaltare på olika fastighetsbolag. Swedbank Fastighetsanalys är en värderings - och analysavdelning vid en av Sveriges största banker för fastighetsutlåning. 

Mikael Holm (Mitten)

Senior Partner och President, IPMS International Project Management Services AB, med lång erfarenhet av köpcentrautveckling nationellt och internationellt inom Skanska-koncernen och som rådgivare i egna konsultbolag.

Louise Ryning (Höger)

Head of Development and Investment på Unibail-Rodamco vilka äger och utvecklar bl.a. Sveriges största köpcentrum Mall of Scandinavia och andra stora köpcentra, t.ex. Täby Centrum.