Back to All Events

Framtidens fastighetsutveckling

  • EY Jakobsbergsgatan 24 Stockholm Sweden (map)

Paneldiskussion om framtidens fastighetsutveckling

Vi ser stora kontraster mellan olika segment i fastighetsmarknaden med fortsatt stort intresse för investeringar i kontors- och logistikfastigheter men samtidigt en minskad aptit för investeringar i handelsfastigheter och bostäder.

Detta ställer högre krav på dagens fastighetsutvecklare och vi har samlat representanter från ledande aktörer för en paneldiskussion om risker och möjligheter samt vad som kommer att känneteckna vinnare i marknaden under de kommande åren.

Jenny Lindholm är transaktionschef på Nyfosa, ett transaktionsintensivt, opportunistiskt fastighetsbolag med affären i fokus. Nyfosa begränsas varken av fastighetskategori, region, transaktionsstorlek eller innehavstid.

Mikael Hesselvall är CIO och ansvarig för investeringsteamet på Areim. Areim är en pan-nordisks fastighetsfondförvaltare inom value add segmentet, dvs fokus på fastigheter med någon typ av förädlingspotential.

Robert Fonovich leder Corporate Finance-teamet på Catella som är en ledande specialist inom fastighetstransaktioner, kapitalmarknad och fondförvaltning. Robert är specialiserad inom fastighetsrelaterad M&A, Capital Markets och strategi.

Daniel Fornbrandt är affärsutvecklare på Bonava som är en ledande utvecklare av bostäder med verksamhet i norra Europa. De har en bred produktportfölj och vänder sig till både privatpersoner och investerare.