Back to All Events

Kina – det ultimata turnaround-caset

  • Grodan 16 Grev Turegatan Stockholm, Stockholms län, 114 46 Sweden (map)

TMA Sweden är stolta att presentera en högintressant middag med ett föredrag av Kina-experten Frédéric Cho.

Ämnet är brännande aktuellt: Kina - landets påverkan på världsekonomins utveckling och dess relation med omvärlden – i synnerhet USA

 Frédéric kommer göra en snabb genomgång av Kinas oväntade utvecklingsresa sedan 1978 som också hjälper oss att förstå landets agerande i den pågående handelskonflikten med USA. Han kommer vidare att ge sin bild av handelskriget och dess effekter på den globala ekonomin, samt dela med sig av erfarenheter och insikter från hans 39 år med Kina. 

fredrik cho.jpg

Om Frédéric Cho

Frédéric Cho är fristående Kinarådgivare, grundare av Frédéric Cho Advisory AB och vice ordförande i Sweden-China Trade Council (SCTC). Han har sysslat med Kina sedan 1980 och har studerat, arbetat och bott i Peking, Wuxi, Shanghai, Taipei och Hongkong i sammanlagt 18 år. Han är idag den ende i Norden som jobbat med alla delar av den kinesiska finanssektorn, men även inom life science och media.

Detaljer om middagen

Tid: Torsdagen den 7 november 2019, kl. 18-20

Plats:   Grodan, Grev Turegatan 16, Stockholm

Kostnad:  850 kronor per person, erläggs i förskott till bankgiro 435-9519 med ditt namn som meddelande.

Ingår:  Välkomstdrink och tvårätters middag med ett glas vin samt föredrag och tillhörande presentationsmaterial.

Allergier/specialmat: Vänligen meddela i förväg till: jonathan.andersson@tmasweden.se

 

Om TMA Sweden

TMA Sweden (Turnaround Management Association) är en icke vinstdrivande och oberoende sammanslutning av professionella aktörer som i någon form arbetar med turnarounds, alltså att vända företag med problem, och företagsförnyelse (Corporate Renewal)

Våra medlemmar kommer från olika delar av näringslivet och har olika yrkesroller, men med den gemensamma nämnaren turnarounds. Bland medlemmarna finns bl.a. representanter för revisionsbyråernas omstruktureringsavdelningar, banker, professionella investerare, interimsledare, managementkonsulter och advokater inriktade på rekonstruktioner och obestånd. TMA Sweden är en del av TMA, med 9300 medlemmar i 49 avdelningar över hela världen, varav 11 avdelningar i Europa.