Back to All Events

Sommardrink - med erfarenheter från turnarounds i Afrika

  • Strand Hotell (Babybaren) 9 Nybrokajen Stockholm, Stockholms län, 111 48 Sweden (map)

TMA Sweden bjuder in till sin årliga sommardrink den 23 maj. Liksom det uppskattade föredraget ifjol arrangerar vi en lättsam och intressant presentation som komplement till drinkar och mingel.

Att vända verksamheter i Afrika

Fredrik Vernersson delar med sig av erfarenheterna från turnarounds i Angola och Sydafrika

Att vända en förlustbringande verksamhet är en utmaning. Och inte blir det lättare när företagsledning, chefer och ägare inte har samma mål. ..Eller när man inte alltid vet var pengarna tar vägen. ..Eller när försäljningschefen inte kan skilja på intäkt och vinst. ..Eller när du blir anvisad en leverantör som vill ha fakturorna betalade till ett annat land.

Mer om denna typ av utmaningar och om likheten mellan toalettbesök och turnaroundprojekt i dessa länder när Fredrik Vernersson är talare på TMA Swedens sommardrink

Fredrik är Head of Group Strategy and Operational Development på NCC AB, byggbolaget. Som strategidirektör leder Fredrik koncernens strategi- och turnaroundarbete. Fredrik har en lång bakgrund som managementkonsult och transformationsledare hos McKinsey & Company, Booz & Company, A.T. Kearney och AlixPartners. Fredrik är också medlem av TMA Swedens styrelse och var dess President 2014- mars 2019.

fredrik-vernersson_crop.jpg

INFORMATION

Tid: Torsdagen den 23 maj, kl 18:00

Plats: Strand Hotell (Babybaren), Nybrokajen 9, Stockholm

Kostnad: Evenemanget är kostnadsfritt.
TMA Sweden-medlemmar som anmält sig till evenemanget erhåller dessutom en kostnadsfri (1) drinkbiljett.

Anmälan: Sker genom Eventbrite när plats och exakt tid har bestämts.

strand hotell.jpg