Back to All Events

Trender i restructuringmarknaden – ett år in i pandemin

TMA Sweden bjuder in till seminarium där Alvarez & Marsals nordiska team kommer att diskutera de trender vi ser i den Nordiska restructuringmarknaden ett år in i pandemin. A&M har även med hjälp av sina internationella kollegor sammanfattat trender för respektive region i Europa samt vad de tror kommer att ske under kommande år.


Vi ser fram mot en interaktiv sammankomst med många inspel från deltagarna och en öppen diskussion om både kortsiktiga och långsiktiga effekter från pandemin.

kristofferstalbrost.jpg

Kristoffer Ståhlbröst

Kristoffer leder A&Ms restructuringteam i Norden och har mer än 20 års erfarenhet av rådgivning till långivare, ägare, ledningsgrupper och investerare i restructurings och turnarounds. Har lett några av de största och mest publika restructuring-transktioner i Norden.

jonasrickardsson.jpg

Jonas Rickardsson

Jonas är ansvarig för Financial Restructuring i Norden på A&M och har mer än 15 års erfarenhet från rådgivning vid informella rekonstruktioner och från finansiell och kommersiell genomlysning av företag. Har arbetat med långivare, investerare och bolagsledningar inom en rad branscher.

danandersson.jpg

Dan Andersson

Dan är ansvarig för Operational Restructuring i Norden på A&M och har mer än 15 års erfarenhet som CRO (Chief Restructuring Officer) rådgivare till bolagsstyrelser. Har främst fokuserat på komplexa och stressade situationer för kunder inom ett stort spektrum av sektorer.

Tid: Torsdagen den 20 maj, kl. 17-18

Plats: Genom Teams (länk skickas till anmälda någon dag för eventet)

Kostnad: Ingen kostnad, men vid överteckning prioriteras alltid TMA:s egna medlemmar (antalet platser är begränsat)

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out