Sommardrink och Case Study: Hundskolan - 31 maj

TMA Sweden höll sin årliga och uppskattade sommardrink den 31 maj. Både TMA-medlemmar och andra intresserade hade tagit sig till Hallwyllska Palatset för förfriskningar på sommarens sista TMA-event.

Dessförinnan beskrev TMA-medlemmen Peter Wahlberg på ett lättsamt och fångande sätt hur han genomförde en turnaround av den statliga hundskolan i Sollefteå. Ett medskick från Peters presentation var en spännande inblick i det politiska spelet, särskilt under ett valår, och skillnaden mellan vad politiker säger utåt och i själva verket gör.  Peter berättade också hur han med enkla, och med facit på hand helt logiska åtgärder, väsentligt kunde förbättra kassaflödet för verksamheten. Överlag en intressant och rolig genomgång av ett annorlunda turnaround-case!